Cindy Rando entra a la llista de Batet per a les eleccions generals del 28A

Rando, acompanyant Batet en un acte de la campanya del 2017

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, ha entrat a la llista per Barcelona a les eleccions generals del 28 d’abril que encapçala la ministra en funcions Meritxell Batet. Ocupa el lloc número 27 d’una candidatura que va aprovar dilluns el Consell Nacional del PSC, quan es van ratificar les llistes de les altres tres circumscripcions catalanes al Congrés i al Senat, i la que encapçalarà Javi López a les europees.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Rando ha expressat el seu total suport a Meritxell Batet i al projecte socialista per a les generals basat en el diàleg com a eina política i en la defensa dels drets socials.

Som el partit que podem pactar amb tothom per construir una política social àmplia perquè ens importen les persones. Hi ha moviments de partits de l’extrema dreta que ens fa por que tinguin representació perquè això significaria tornar enrere i perdre els drets adquirits pels quals han treballat les generacions anteriors. Crec que des del PSC i del PSOE es farà una bona tasca a Madrid.

La regidora socialista a l’Ajuntament de Calella ha avançat que el partit està decidit a explicar el seu programa electoral entre els calellencs perquè Pedro Sánchez continuï a la Moncloa.

No ens podem refiar de les enquestes i si volem guanyar s’ha de lluitar i explicar el projecte, perquè volem que Pedro Sánchez sigui el president del Govern. Hem de sortir al carrer i explicant a tothom que estem convençuts que tenim el millor projecte.

El PSC de Calella farà campanya per a les eleccions generals de forma diferenciada dels actes que tenen previstos per la cita de la municipals del maig, i que obren aquest divendres amb la presentació del candidat, Josep Torres.

La federació del Maresme del PSC té altres dos representants a la llista per la circumscripció de Barcelona, Alícia Rodríguez, de Vilassar de Mar, que va de número 11; i Jesús Prieto, de Cabrera, com a tercer suplent.

El cap de llista per al Senat és Manuel Cruz, filòsof i diputat del PSC; mentre que el candidat a les europees és Javi López, elegit per unanimitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *