Aprofita la Setmana Santa per treure’t el títol de premonitor de lleure infantil i juvenil

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella ha organitzat per Setmana Santa un curs de permonitors de lleure adreçats a nois i noies que encara no són majors d’edats. Les inscripcions s’obriran l’1 d’abril i les places són limitades. El preu és de 28 euros per als alumnes empadronats a Calella, 40 euros per a la resta.

Calella torna a oferir la possibilitat d’aprofitar els dies de vacances de Setmana Santa per obtenir el títol de premonitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. S’ha organitzat un curs per als dies 15 al 17 d’abril, de 20 hores de durada, amb sessions de matí i tarda, adreçat a nois i noies d’entre 14 i 17 anys. El curs capacitarà els joves per col·laborar com a premonitor o ajudant de monitors en casals, colònies o campaments.

Les inscripcions s’obriran l’1 d’abril a les dependències de Joventut de la Fàbrica Llobet-Guri i es podran formalitzar fins l’11 d’abril. Les places són limitades i es donarà preferència als alumnes empadronats a Calella. El preu és de 28 euros per a ells, 40 euros la resta.

Cursos de monitor i director d’activitats de lleure

Per Setmana Santa també s’iniciaran dos altres cursos per obtenir el diploma oficial de monitor i el carnet de director d’activitats de lleure. Aquests estan adreçats a persones majors de 18 anys i impliquen dedicar-hi més hores.

En el cas del curs de monitor, hi haurà una part presencial de 100 hores que es faran del 12 al 21 d’abril i els dies 26 i 27 d’abril. Altres 25 hores seran de caràcter virtual i es podran iniciar des del primer dia i acabar al cap de tres setmanes de finalitzar-se. Es computen altres 25 hores per fer la memòria i 160 hores de pràtiques en un centre.
El preu del curs és de 220 euros, amb descomptes per a persones aturades i/o empadronades a Calella. Les incripcions es podran fer de l’1 al 12 d’abril a les dependències de Joventut de la Fàbrica Llobet-Guri.

L’altra curs que es posarà en marxa per Setmana Santa és el de director d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, per a persones majors de 18 anys que ja disposen del títol de monitor o bé tenen una titulació universitària específica. La formació també té una part pràctica -de 120 hores-, una lectiva, que inclou les sessions presencials que es faran del 12 al 21 d’abril, del 26 al 28 d’abril, del 3 al 5 de maig i els dies 10 i 11 de maig. En aquest cas es prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes adreçats a la infància i la joventut.

Les inscripcions s’han de fer a l’àrea de Joventut i té un preu de 330 euros, també amb descomptes per a nois i noies a l’atur i/o empadronades a Calella.

Consulta aquí tota la informació sobre els cursos que es faran a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *