Cindy Rando (PSC): “Vull fer de Calella un referent mundial”

LA CIUTAT ha obert avui una nova ronda d’entrevistes polítiques per encetar el 2024. La primera a passar ha estat l’actual tinent d’alcaldia i líder dels socialistes a Calella, Cindy Rando. La responsable de les àrees de Comerç i Promoció Econòmica ha fet balanç del 2023 i també ha avançat què és el que ha demanat aquest 2024 per a la ciutat. Rando vol potenciar el creixement econòmic de Calella amb el turisme i el comerç com a pals de paller.

La regidora socialista al capdavant de l’àrea de Promoció Econòmica enceta l’any amb un propòsit ben clar: continuar treballant per aconseguir la tan desitjada desestacionalització de la temporada. Rando sosté que el turisme estacional és insostenible per a una ciutat on el sector serveis és la columna vertebral de l’economia local.

En una entrevista a LA CIUTAT, ha reconegut que assolir la desestacionalització no serà una tasca fàcil i que tampoc hi ha una fórmula màgica per obtenir-ho. Tot i això, la regidora ha posat de manifest la seva intenció de fer de Calella una destinació atractiva durant tot l’any, i fins i tot convertir-la en un referent mundial.

M’agradaria que Calella es convertís en un referent mundial. No podem viure del turisme de juny a setembre. Calella és una ciutat que el seu sector econòmic és el sector serveis i si volem créixer hem d’oferir la possibilitat que durant tot l’any tinguem visitants, activem el comerç i tinguem més serveis.

Perseguint aquest mateix objectiu, la regidora ha destacat que, actualment, l’ajuntament està treballant en diverses estratègies, incloent-hi la participació en fires per promoure la ciutat. No es limiten a les tradicionals de turisme, sinó que busquen alternatives en fires especialitzades, com les centrades en esports, circuits de bicicleta i altres àmbits.

Estem intentant obrir la ment i no només anar a les típiques fires de turisme. Volem anar a fires més especialitzades per promocionar la ciutat. Especialitzades per exemple en cicloturisme. A la comarca tenim moltes rutes, doncs explotem-ho.

Segons Rando, prova d’això, d’anar tendint cada vegada més cap al turisme esportiu, ha estat el campionat d’handbol que ha acollit recentment la ciutat. Aquest esdeveniment ha ajudat a desestacionalitzar la temporada turística, permetent l’obertura d’hotels i allotjant fins a 2.000 persones entre esportistes i familiars.

Aquest esdeveniment ha permès portar a la ciutat a més de 2.000 persones, que hotels que havien d’estar tancats perquè és hivern hagin obert, que nous visitants hagin descobert la ciutat i hagin comprat aquí…

El Govern Municipal planteja per aquest 2024, Calella com una destinació versàtil i adaptable, disposada a acollir esdeveniments de tota mena que no només beneficiïn el sector turístic, sinó que també impulsin altres àmbits de l’economia local.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Carme ha dit:

    No podem fer de Calella un referent de res fins que s arregli la inseguretat ciutadana que hi ha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *