Esquerra obre la seu per escoltar a la ciutadania

Després de la pandèmia, Esquerra vol recuperar el contacte directe amb la ciutadania obrint les portes de la seva seu del carrer Sant Josep. Una iniciativa que van estrenar el setembre passat i a la qual li donen continuïtat de forma periòdica. Segons ha comunicat el partit, a partir de demà 16 de febrer i cada dijous i divendres. Allà hi haurà l’alcaldable Xavier Ponsdomènech, cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella.

“Aquesta iniciativa neix de la necessitat d’escoltar i entendre les preocupacions reals de la ciutadania”, explica Esquerra de Calella en el comunicat fet públic en les últimes hores.

El local del carrer Sant Josep obrirà portes els dijous a la tarda (de 18 a 20h) i els divendres al matí (d’11 a 13h). Allà faran atenció presentacial als calellencs i calellenques que vulguin traslladar les seves inquietuds o vulguin presentar les seves propostes.

El partit també ofereix la possibilitat de reunir-se amb els seus responsables qualsevol hora i dia concertat, de forma presencial o telemàtica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.