Cites ràpides per trobar feina

77 usuaris del Servei Local d’Ocupació van participar a la jornada de cites ràpides per trobar feina que va tenir lloc la setmana passada a Can Saleta. Damunt la taula, 56 ofertes de treball per part de 12 empreses amb seu a Calella que van poder conèixer la seva candidatura i valorar si encaixa a les seves necessitats de personal. En total, i segons informa l’Ajuntament, es van realitzar un total de 325 entrevistes.

La jornada de Job Speed Dating organitzada pel Servei Local d’Ocupació s’emmarca en el programa de dinamització del mercat de treball local i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El recurs està ubicat a les dependències municipals de Can Saleta i funciona de dilluns a divendres, de 9h a 13.30h. S’hi pot contactar per telèfon al número 937 697 240 o per correu electrònic a l’adreça. Presta servei a persones en situació d’atur o en actiu que volen millorar la seva ocupació per trobar un lloc de treball, i també a empreses que volen cobrir llocs de treball (vacants o nous) amb els millors perfils professionals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *