Com serà la festa de les campanades de cap d’any?

L’Ajuntament de Calella ha organitzat la primera festa de les campanades per acomiadar el 2023 i entrar de la millor manera possible al nou any 2024. Se n’havien fet alguns intents tímids, però la decisió es pren després de la bona experiència del pregó de Festa Major, que va acabar amb un grup actuant en directe i la gent ballant a plaça. Va deixar molt bon regust de boca i diumenge es replicarà per cap d’any. La festa començarà a les 23h amb la sessió de Dj Stuntmant i li seguirà el grup de versions Mashup Party Band, fins les dues de la matinada.

La festa de les campanades es farà a la Plaça de l’Ajuntament, on tothom hi està cridat per celebrar plegats l’entrada al nou any 2024. Hi haurà música ambient fins que arribi el moment clau de la mitjanit, quan el grup de versions Mashup Party Band s’encarregarà de fer sonar les 12 campanades. Ho explica a Ràdio Calella TV el tinent d’Alcaldia de Cultura, Josep Grima:

Tenim comprovat que, quan hi ha molt d’ambient a la plaça, no se senten les campanades de l’església. Per tant, el mateix grup de versions seran els conductors amb la idea que, al toc de l’última campanada, comenci la música en directe i la gent es posi a ballar.

Hi haurà una pantalla perquè tothom pugui seguir les campanades i no hi hagi equívocs amb els quarts i les hores. El ball de cap d’any serà popular, amb música de tots els temps, i a més s’ha garantit servei de bar a càrrec del restaurant que hi ha a la Plaça de l’Ajuntament.

El Luna Gaucha tindran obert i s’encarregaran de muntaran una barra per oferir servei de bar. A més, ens han comentat que tindran preus populars. En tot cas, demanem que es faci un consum responsable (…) Tindrem dos punts de lavabos a més de reforçar la recollida d’escombraries.

Des de l’Ajuntament de Calella esperen que tothom s’animi a celebrar plegats l’entrada al nou any i s’ompli la Plaça de l’Ajuntament, que no creuen s’arribi a desbordar.

I qui vulgui continuar la festa, sense moure’s de casa, té l’opció del cap d’any a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Les entrades estan a la venda en línia al portal entrapolis.com al preu de 25 euros. Hi haurà també campanades i cotilló, i música fins que surti el sol, cap a quarts de set del matí de l’1 de gener. L’accés està restringit a persones majors de 16 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *