Comença el Calella Festival de Cinema

Per encetar aquests nou dies de mostres del setè art, podem veure El mal que hacen los hombres i, Regreso al futuro.

La primera secció encarregada d’obrir aquest festival serà la dels llargmetratges Low Cost. Aquest espai gratuït tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala Mozart. Per això han escollit El mal que hacen los hombres, una pel·lícula que parla d’Un sicari i un metge que treballen per a una gran organització de narcotraficants. Ells reben un paquet inusual: una nena de 10 anys, filla del cap d’una banda rival, a qui han de custodiar fins que rebin l’ordre de tallar-la a trossos o deixar-la en llibertat.
Durant la inauguració i en la projecció de la pel·lícula es comptarà amb la presència del director Ramon Térmens.

Una de les altres seccions gratuïtes del Festival de Cinema és el Beach Festival, on La primera projecció serà Regreso al futuro.
El 21 octubre de l’any passat es va arribar a la data en què Marty Mcfly va viatjar al futur. I avui 8 de juliol a les 10 de la nit, es podrà gaudir de les aventures d’aquest personatge.
Doc Brown, un científic que tothom pren per boig envia 3o anys enrere en el temps al seu amic adolescent Mcfly, amb la màquina del temps. Aquest accident canvia els fets de quan els seus pares es van conèixer i enamorar. Per això, en Marty, ha d’intentar tornar a unir els seus pares per assegurar la seva existència.

Regreso al futuro una producció d’Steven Spielberg i primera de les tres pel·lícules d’una saga que és referència de diverses generacions, es projectarà a la platja de Calella al Xiringuito 9.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *