Una nit de literatura i música

NEC16_banner_640x360

Avui amb Jordina Biosca parlarem del bé i el mal, de mediocritats, violència, sexe, creativitat amor i promiscuïtats emocionals. I amb Joan Miquel Oliver escoltarem electrònica, rock i samba.

JORDINA BIOSCA: CONTES PER A ADULTS DE ROALD DAHL

En el centenari de Roald Dahl, la narradora ens posa al descobert la literatura d’aquest escriptor inquiet.

Duresa crítica en la seva escriptura, humor incisiu i un rerefons de tendresa i compassió que descarna els seus relats, reflecteixen fidelment les contradiccions de la condició humana en les seves virtuts i en les seves misèries. Això i, més, és el que podem trobar aquesta nit al Pati de la Biblioteca, a les 9 de la nit i de manera gratuïta.

Roald Dahl, famós com a escriptor per a nens i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes i Històries imprevistes.

JOAN MIQUEL OLIVER: PEGASUS

L’Ex-Antònia Font ens presenta el seu tercer àlbum en solitari: Pegasus.

Després d’un any i mig del comiat dels Antònia Font arriba l’últim CD de Joan Miquel Oliver. Amb patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, ens presenta en format Power Trio: Pegasus.

Una nit de concert càlidament familiar i poètic al Far de Calella, a les 10 de la nit, Joan Miquel Oliver, Jaume Manresa i Xarli Oliver, per un preu de 8 €.

Pots recuperar l’entrevista que el músic mallorquí ha concedit a Ràdio Calella TV:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat