Comencen les rebaixes d’hivern

Rebaixes a Calella, arxiu
Rebaixes a Calella, arxiu

Les botigues de Calella han posat avui el cartell de les rebaixes d’hivern, tot i que molts comerços ja havien començat fent descomptes importants sobre els seus productes. Un fet propiciat pel forat legal creat amb la nova regulació del Govern central que liberalitza les rebaixes.

El president de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, Xavier Nogué, espera que enguany siguin unes bones rebaixes. En referència a la polèmica generada per la suspensió de la llei del comerç de Catalunya per part del Tribunal Constitucional, Nogué ha dit que des de l’associació recomanen als associats aplicar-la.

Sigui com sigui, el sector estima que durant aquest període les compres s’elevaran un 5%, amb unes vendes estimades que rondaran els 3.940 milions d’euros i que comportaran la creació de més de 80.000 llocs de feina en el mercat espanyol.

Pel que fa a la campanya de Nadal, Nogué ha explicat que durant les primeres setmanes el consum no estava molt actiu tot i que a darrera hora sí que s’ha notat increment de vendes.

Com sol passar durant les rebaixes d’hivern, els productes amb més èxit de venda tornaran a ser la roba d’abric i el calçat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat