Comença el Calella Folk Festival amb concerts diaris gratuïts

El Calella Folk Festival compta amb la participació de bandes d’arreu d’Europa i s’allargarà fins al 30 de juny. L’organització convida als calellencs i calellenques als concerts gratuïts que es fan a la plaça de l’Ajuntament i l’Església. També hi ha desfilades pel centre de la ciutat mostrant la cultura dels països convidats en el festival internacional.

Fins al 30 de juny s’han programat actuacions de danses i balls populars de diferents grups folklòrics vinguts d’arreu d’Europa. Ha començat la celebració de la 16a edició del Festival Internacional de Calella, que porta durant dues setmanes a bandes musicals que s’allotgen als hotels de la ciutat. En el marc del Calella Folk Festival venen grups d’Hongria, Noruega, Islàndia i Itàlia, d’entre més països, en unes jornades de relació entre cultures organitzades per Ruga Travel Groups. Anika Ruga, part de l’organització del festival, crida també als calellencs i calellenques a participar.

Les actuacions del Calella Folk Festival són a la plaça de l’Ajuntament, entre les 20 h i les 00 h cada dia, a excepció de la revetlla de Sant Joan. També n’hi ha a la plaça de l’Església els dies 25 i 26, com entre el 28 i 30 de juny. Precisament, els espectacles folklòrics a aquesta ubicació presenten variacions en els horaris en funció del dia per la qual cosa podeu consultar la programació completa fent clic aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.