Compte enrere per al Carnaval de l’Alt Maresme 2024

Fins l’11 de febrer està obert el termini d’inscripcions per a la rua del Carnaval de l’Alt Maresme, que passarà per les poblacions de Pineda de Mar i Calella, on es farà l’entrega de premis i hi haurà el ball de final de festa. Ara n’hi ha més d’una vintena de confirmades, però cap de Calella. No és novetat però sí l’assignatura pendent de la comissió organitzadora, que expressa el seu desig que la proposta recuperés la volada que tenia les dècades dels 80 i 90 del segle passat.

Xavier Batlle, de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme, ha comentat que hi ha 24 colles inscrites a la propera edició del dissabte 17 de febrer. Són 19 de grups de més de 20 persones i 5 en la categoria de menys participants.

De Calella no hi ha cap comparsa apuntada, com sí en tenim Pineda de Mar i d’altres poblacions més llunyanes: Riells, Dosrius, Tossa de Mar, Santa Cristina d’Aro, Montcada i Reixac o Barcelona.

Peti qui peti, Entremaliats, Els Xul@s de Pineda, Los Chirigoter@s, Fanatix i Tribala són les comparses pinedenques que sortiran a la desfilada – segons el llistat d’inscrits en el moment d’aquesta publicació–, que manté el recorregut de les últimes edicions. Es va modificar per garantir la màxima seguretat dels participants i del públic. Un cop a Calella, tornarà a agafar la carretera N-II i acabarà a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on hi haurà el final de festa amb l’entrega de premis i el ball.

Hi ha 14.000 euros en premis per a les millors disfresses, en les dues categories de participació, i també específics per a les carrosses més espectaculars.

Potser t'interessa

1 Resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *