Concert líric amb Les Roselles a l’Església de Calella

Les Roselles, un duet líric de veu i piano, participarà al cicle de concerts que es fan durant l’estiu a l’Església Parroquial de Calella. La mezzosoprano Carme Palahí i la pianista Anastasiia Brezden, les dues residents a Sant Feliu de Guíxols, oferiran un recital conformat per lied francès, òpera, bel canto i música de cambra. Serà aquest diumenge 24 de juliol, a les nou del vespre, amb entrades que es poden comprar de forma anticipada al preu de 5 euros al portal planasteatre.koobin.cat.

L’espectacle es compon de 12 peces, i fa un recorregut pel catàleg de creacions musicals dels compositors més representatius del gènere liederístic i operístic dels segles XVIII, XIX i XX, entre les quals es troben Chanson Triste, d’Henri Duparc; L’enamourée i l’Heure exquise, de Reynaldo Hahn; Plaisir d’amour, de Jean Paul Égide Martini; Arabesque, de Claude Debussy; La ricordanza i Vaga luna, de Vincenzo Bellini; Connais-tu le pays?, d’Ambroise Thomas; Suite española Num. 15 Asturias (Leyenda), d’Isaac Albéniz; Mon coeur s’ouvre à ta voix, de Camille Saint-Saëns; Damunt de tu només les flors, de Frederic Mompou; i Havanera, de Georges Bizet (Carmen).

CARTELL ROSELLES 20220722

El proper concert del cicle musical que promou la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, s’anuncia per al dijous 4 d’agost. Anirà a càrrec del llegendari guitarrista Eduardo Onieva i s’emmarca en la seva gira Mediterranean Festival que el portarà aquest estiu a les esglésies més icòniques de la costa catalana per acabar al Palau de la Música Catalana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *