Bilans Estudi de Dansa prepara un festival a benefici de l’AVAH

Es farà el diumenge 20 de maig a la Sala Mozart, amb entrades ja a la venda a la Lliberia La Llopa i Regals Marina al preu de 8 euros. Que aniran destinats a finançar els projectes assistencials que desenvolupa l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

El president de l’AVAH, Josep Puig, ha agraït els suports que reben d’altres entitats, col·lectius i particulars per garantir la continuïtat de programes que desenvolupen en l’àmbit del voluntariat hospitalari, l’alzheimer, la salut mental (Taller l’Encenall) i el final de vida en col·laboració amb l’equip PADES de l’Hospital Sant Jaume.

Tenim subvencions però del nostre pressupost, que enguany són 135.000 euros devem tenir garantit el 60%, però la resta ens l’hem de treballar amb el que fem i gràcies a donatius de persones i empreses que aprofito per recordar que desgraven de l’impost de societats i de la renda.

Mostra de postres casolanes per Festa Major petita

L’AVAH crida a participar a la iniciativa solidària que des de fa uns anys organitza per la festivitat de Sant Quize i Santa Julita, el 16 de juny. És la germana petita de la mostra que es fa per La Minerva, i en comptes de demanar als calellencs que preparin plats i guisats propis de festa major se’ls proposa fer elaboracions dolces.

Serà la tercera edició de la mostra de postres casolanes a la zona del Mercat Municipal, que després es venen a talls entre els que s’hi apropen. Els diners també van a cobrir les despeses de l’entitat.

Ens agrada que les coses que fem també siguin festives i boniques per la ciutat. Ens va semblar simpàtica la iniciativa dels postres, com és ja una tradició els plats i els vermuts. Si ho podem combinar ens fa molt contents (…) Qualsevol persona ens pot trucar o enviar un correu electrònic indicant-nos quin postre farà i portar-lo entre nou i deu del matí. Si no poden l’anirem a buscar a casa.

Es pot contactar amb l’AVAH a l’adreça de correu electrònic avah@salutms.cat o per telèfon al número 676 845 146.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al president de l’associació, Josep Puig, a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *