Coneix l’agenda esportiva per aquest cap de setmana

La jornada esportiva s’inicia avui amb dos partits de tennis taula a Calella.

Els nois del Termotur Calella jugaran avui a les 19:00h conta els Lluïsos. Les noies del Suris Calella a les 20:00h s’enfrontaran al Rivas. Els dos equips lluitaran per aconseguir els punts i seguir a la part alta de la classificació.

La Unió Esportiva Handbol Calella vol seguir invicte a la lliga. Aquest cap de setmana té un desplaçament molt complicat a la pista del Bordils. Els gironins són un dels equips favorits per assolir l’ascens aquesta temporada. El partit es jugarà dissabte a les 17:00h.

En bitlles catalanes, els equips de Barri de Pequín i els del Calella Marxa disputaran una nova jornada de lliga el dissabte a Tordera a partir de les 15.30h.

El Club Bàsquet Calella Fundació Miquel Valls, després de la seva darrera victòria vol seguir sumant per sortir de la zona baixa de la classificació. Dissabte a les 17:45h s’enfrontarà al Badalonès.

Les noies del CB Calella, jugaran dissabte a Vilassar. Les calellenques intentaran assolir una nova victòria a domicili. El partit començarà a les 17:30h.

El Club de Futbol Calella invicte a la lliga, vol aconseguir una nova victòria al complicat camp de l’Alella. El partit es jugarà diumenge a les 17:00h.

El Club Esportiu Creu Groga Calella de waterpolo, jugarà contra el Club Natació Tarraco un nou partit de lliga, dissabte a Tarragona a les 18:30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *