El CB Calella s’enfrontarà al Reial Madrid en el Globasket que es disputarà al Pavelló per Tots Sants

El cadet del CB Calella debutarà a la competició a les 12 del migdia de demà dijous1 de novembre contra el SKM, una selecció de jugadors de Macedònia. S’hi enfrontarà a les 12 del migdia a la pista central del Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau; i a les 15.30h jugarà contra el LNCA, un dels combinats mexicans i contra el Reial Madrid a les 17.00h. L’endemà divendres a les 15:30h contra el LNCA. En aquesta nova edició del Globasket s’hi han inscrit un total de 16 equips internacionals, per a les categories U14 i U16. La competició es farà de l’1 al 4 de novembre.

El CB Calella ha estat convidat a participar en la competició en qualitat d’amfitrió. Els partits començaran al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau a les nou del matí, i a la pista hi haurà partits fins les vuit del vespre, de forma ininterrompuda. Josep Ramon, responsable de Globasket, ha posat de relleu el nivell de tots els equips inscrits. Són declaracions al programa Ona Maresme.

Tindrem seleccions internacionals mexicanes, de diverses edats, un equip d’Anglaterra, Alemanya, Lituània. D’espanyols, el Reial Madrid i el València Bàsquet; i del país, el FC Barcelona, el Joventut Badalona, el Tarragona i el Girona. També evidentment el CB Calella.

Ramon ha garantit que sobre la pista del Pavelló de Calella s’hi podrà veure la pedrera amb més nivell d’Europa. És per això que anima a tots els afeccionats al bàsquet i a l’esport en general a anar-los a veure. L’entrada és gratuïta.

Crec que és una magnífica ocasió per Calella, amb un planter de més de 250 jugadors i jugadores, que aquest any celebreu la Ciutat del Bàsquet Català, de poder gaudir de partits des de les nou del matí fins les vuit del vespre, de forma ininterrompuda.

Des del CB Calella es celebra l’experiència que tindrà l’equip que entrenen Jordi i Miquel Puig, que ja l’any passat van jugar contra el Barça a la lliga.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *