«Contemplem i compartim», un espai d’interiorització i pregària

La parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella ha organitzat per aquest dissabte una nova trobada del «Contemplem i compartim». Es tracta d’un espai de meditació, interiorització, silenci i pregària obert a tot el públic.

MeditacioLa trobada es farà entre les 11 del matí i la una del migdia a la parròquia calellenca. Segons ha explicat mossèn Cinto Busquet, la idea de fer aquest espai de meditació va sorgir durant les trobades setmanals que es fan els dimarts entre dos quarts de nou del vespre i les nou. Es fan al presbiteri, darrera de l’altar, on s’hi han posat catifes i coixins ja que, segons mossèn Cinto Busquet, la postura és molt important a l’hora de fer meditació.

La propera sessió de meditació que es farà en dissabte serà pel 14 d’abril, divendres Sant. Serà especial ja que estarem en plena Setmana Santa, tal i com reconeix el responsable de la parròquia.

El primer espai de meditació i pregària es va fer al Nadal i va ser tot un èxit ja que, segons mossèn Cinto, va comptar amb unes 40 persones.

Aquí pot escoltar l’entrevista íntegra amb mossèn Cinto Busquet.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. carles ha dit:

    carles dilme ros

    cada dia una pregaria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *