Continua l’estira i arronsa polític per la situació de Ràdio Calella TV

En les últimes hores, ICV-EUiA ha fet públic un comunicat, al qual s’hi ha sumat la CUP, en què torna a demanar la convocatòria d’una Junta General de l’empresa municipal de comunicació per abordar la situació de “degradació” del servei. L’alcaldessa Candini li ha donat resposta i així ho ha compartit a les xarxes socials recordant quin és el procediment establert per vehicular aquesta petició, i que diu no han seguit fins ara.

ICV-EUiA ha insistit en la urgència de la celebració d’una reunió del màxim òrgan de decisió de Ràdio Calella TV per prendre, de forma consensuada, les decisions adequades per superar la situació creada amb la marxa de l’ex director i la futura pèrdua d’una plaça de redactor d’informatius. En el comunicat, el regidor portaveu, Sebastián Tejada, alerta de les conseqüències que això tindrà sobre la prestació del servei.

Unes consideracions a les quals s’hi ha sumat la CUP, que també a través de les xarxes socials, mostra la seva preocupació per la situació actual de l’empresa municipal de comunicació. El partit adverteix que això condueix a la precarització del servei públic.

En resposta a la petició, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha dirigit una carta a Tejada en què li retreu que faci una demanda que sap que no pot atendre per qüestions de “quòrums i terminis” legalment establerts per fer la convocatòria.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *