El Comitè d’Empresa de l’Hospital de Calella valora com «agredolça» la trobada amb el conseller de Salut

Maria Jové, presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital de Calella a l'arribada del conseller Comín
Maria Jové, presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital de Calella a l'arribada del conseller Comín

Malgrat que el conseller de Salut no va concretar inversions ni calendari, el Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella valora positivament la trobada ja que els treballadors van poder exposar-li les seves principals demandes i preocupacions.

La portaveu del Comitè, Maria Jové, ha destacat a Ràdio Calella Televisió que tot i no tenir un compromís ferm sobre inversions ni cap calendari, el fet que un conseller hagi passat una hora escoltant les demandes i preocupacions del personal sanitari ja és molt important. Jové ho resumeix com a balanç agredolç: “Hi ha una part amb un sabor agredolç perquè no hi ha un compromís ferm de farem això tal dia i de tal manera, això no ha passat. Però sí que és veritat que ens han dit que han de valorar totes les actuacions a fer però dins un conjunt d’actuacions”.

El conseller Comín ha assegurat als representants dels treballadors de l’Hospital de Calella que el centre és viable econòmicament. Contestava d’aquesta manera a una de les preguntes fetes pels treballadors.

El Comitè d’Empresa també va voler deixar clar al conseller que no es tracta només d’un problema de diners sinó també de qualitat del servei i d’incomoditats per falta d’espai.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat