Convertiran l’edifici abandonat de la Plaça Catalunya en un hotel-apartament de tres estrelles

L’antiga pensió Artiola tornarà a tenir usos turístics després que l’edifici hagi estat tancat i abandonat durant molts anys. Una situació que havia generat molt malestar entre els veïns de la Plaça Catalunya, queixosos de la brutícia que s’acumulava a l’interior, de la degradació de l’immoble i de la innació de la propietat. Ara ha canviat de mans i els nous amos estan decidits a fer-hi una important actuació de rehabilitació estructural per convertir-lo en un hotel-apartament de 25 estances de tres estrelles de categoria.

El tinent d’Alcaldia de Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha confirmat a Ràdio Calella TV aquesta inversió empresarial a la ciutat. El projecte mantindrà la volumetria actual de planta baixa i quatre alçades, destinades a hotel-apartament de tres estrelles:

A la planta baixa hi haurà dos locals, un destinat a un restaurant-pizzeria i l’altre un bar esportiu. Dalt, a les quatre plantes, hi haurà un hotel-apartament de tres estrelles: hi haurà 14 estances més grans amb menjador i cuina, i 11 només habitació. En total 25 estances.

Sitjà ha celebrat la notícia d’una inversió que podria rondar el milió 200 mil euros. I ha destacat les millores que comportarà, no només a nivell d’imatge.

Millora d’imatge externa d’un bloc en un bloc emblemàtic com és la Plaça Catalunya i d’altra banda és positiu que s’aposti per arranjar i donar activitat en aquest sector de l’hostaleria, que siginifica que resulta atractiu per als inversors.

El tinent d’Alcaldia de Territori i Obres Públiques ha sumat aquesta inversió en l’àmbit turístic a les que fan cada temporada altres empresaris hotelers locals.

Reconeix que en aquest context quedarà una peça pendent, la de l’Hotel Corona, on també hi havia hagut notícies d’inversions milionàries per ampliar el nombre de places d’allotjament de qualitat.

A l’Hotel Corona hi ha hagut diverses expectatives reals, gent que ha vingut a informar-se. Penso que és un problema de proporcionalitat, magnitud o cost. Mentrestant, l’empresa propietària actual, Banc de Santander, han entrat llicències per fer-hi uns arranjaments imprescindibles, no per explotar-hi activitats.

Com a l’edifici de la Plaça Catalunya, el consistori també va actuar en més d’una ocasió a l’Hotel Corona pels problemes de salubritat denunciats pels veïns.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *