Convocada la cinquena edició del Premi Ciutat de Calella

PREMI CIUTAT DE CALELLA00000000

Manté el format de doble modalitat: en la categoria individual i en la d’entitats o associacions. Les candidatures es podran presentar fins el 14 de març, per escrit, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. El període de votacions anirà del 15 de març al 13 d’abril. Els guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2018 es donaran a conèixer en el marc d’una gala que tindrà lloc el 21 d’abril.

Les bases reguladores per a la concessió del Premi Ciutat de Calella 2018 estableixen que hi haurà d’haver un mínim de dues candidatures per modalitat. Si no s’hi arriba, el premi quedarà desert per marca de participació.

El reconeixement és de votació popular i, per això, el consistori disposarà d’una urna mòbil, que s’instal·larà en diferents punts del municipi, i d’una fixe a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça. Per participar-hi caldrà presentar el document d’identitat vigent i es comprovarà que la persona que vota està empadronada a Calella. La gala del Premi Ciutat de Calella 2018 i l’entrega dels guardons tindrà lloc la nit del 21 d’abril.

Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó en la modalitat individual; i l’Equip de Suport d’Atenció Domiciliària PADES, en la d’entitats; van ser reconeguts en l’última edició del premi. 350 calellencs van participar en el procés d’elecció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat