La decisió de Cs es comunicarà dijous vinent

Imatge d'arxiu

El cap de llista de la formació taronja, Guillermo Gomís, no descarta cap de les opcions que hi ha sobre la taula. “Les dues possibilitarien un Govern independentista a l’Ajuntament de Calella”, ha dit en declaracions a Ràdio Calella TV, referint-se a les candidatures que es poden presentar al Ple Municipal del 15 de juny, en el qual es constituirà la nova Corporació Municipal i es proclamarà l’alcalde o alcaldessa. Una d’elles és segura, la que resulta del pacte entre Junts per Calella i el PSC -de caràcter continuista-; i l’altra, que encara està al forn, és la que podrien acordar ERC, Calella en Comú i la CUP.

Cs va advocar pel canvi a l’Ajuntament de Calella durant la campanya de les municipals, i avui ho ha volgut recordar el seu cap de llista i futur regidor, Guillermo Gomís, preguntat pel posicionament que tindrà en el ple d’investidura del 15 de juny.

Gomís ha assegurat en declaracions a Ràdio Calella TV que no s’ha reunit formalment amb membres d’altres candidatures, si bé reconeix que el partit sí ha rebut trucades. Ha confirmat que la decisió la comunicaran dijous vinent i que es prendrà pensant en el millor per a Calella.

Nosaltres volíem el canvi i érem nosaltres. Ara nosaltres haurem de mirar què és el millor per al conjunt dels ciutadans de Calella, ens hagin votat o no, i prendrem la millor decisió. És una decisió complicada perquè tenim la clau i ho hem de pensar bé, no hem parlat amb ningú, tot i que entenc que estan pendents de veure què fem. Potser dilluns ens contacten per conèixer quin és el nostre posicionament.

Per tant, Cs dirà si facilita que Junts per Calella i el PSC continuïn governant quatre anys més a Calella o, per contra, i en cas que es confirmi el pacte, opta per possibilitar l’accés al bloc d’ERC, Calella en Comú i la CUP, ara mateix en converses després de la reactivació de la Taula de Confiança. Ells sí que necessiten el seu vot.

Gomís reconeix que, sigui quin sigui el seu vot, el resultat serà donar el Govern de l’Ajuntament de Calella als independentistes.

Les dues opcions són de Governs independentistes, no hi ha altre opció (…) Nosaltres ens posicionament segons el que creiem que és millor per Calella.

D’entrada, Gomís no es planteja presentar-se a ell mateix i esquivar el fet d’haver-se de posicionar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *