Convocat el Premi Ciutat de Calella 2016

premiciutatdecalella

L’Ajuntament de Calella ha aprovat les bases que regiran la concessió del Premi Ciutat de Calella del 2016. És la quarta convocatòria del reconeixement, que manté les dues modalitats de premi –individual i per a entitats o associacions– i que té per objectiu distingir trajectòries o accions destacables realitzades durant el 2015. Una de les novetats de l’edició és que es podrà votar mitjançant urnes mòbils que s’ubicaran en diferents punts del municipi. S’ha obert el termini per a presentar candidatures.

Fins el 16 de març es poden presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella, que s’atorgarà en el decurs d’una cerimònia que tindrà lloc el 15 d’abril a la Sala Mozart.

Les propostes es sotmetran a votació popular i, com a novetat, a banda de poder votar a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, l’Ajuntament de Calella habilitarà una urna mòbil que s’ubicarà en diferents punts del municipi. El període de votacions anirà del 20 de març a l’11 d’abril. Caldrà presentar el documentat d’identitat i que estigui vigent, i emplenar la butlleta de participació.

El Premi Ciutat de Calella es va instaurar l’any 2013 i el primer reconeixement va ser per a Calella Marxa, que va ser la candidatura més votada. En la segona edició, el premi va ser per a la Colla de Geganters i Grallers de Calella; mentre que els guanyadors de la tercera edició van ser Oncolliga Calella, en la modalitat d’entitats; mentre que en la modalitat individual es va concedir, ex aequo, al poeta Josep Miracle i al president de l’Espai Caixa, Francesc Montero

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat