S’esquerda un mur del Parc Dalmau i un pilar de la porta nord

IMG-20160301-WA001

L’Ajuntament de Calella ha hagut de fer obres a un mur del Parc Dalmau que estava esquerdat i que presentava un risc que pogués caure. Per això es va tirar a terra el mur afectat i ara caldrà fer-ne un altre.

IMG-20160301-WA000El regidor d’Espais Naturals, Marc Buch, ha explicat que només hi havia un mur esquerdat, que és on s’ha actuat, i que la resta de construccions estan en bon estat. “S’ha fet un enderroc previ i ara s’ha aixecat un nou mur. Possiblement, pel que diuen els tècnics, com que tenia molts anys, el sistema constructiu d’aquest mur no va acabar de ser l’adequat. Però també s’ha aprofitat per revisar els altres murs i en principi tots estan en bon estat, excepte aquest, que és el que ha estat substituït“.

La porta d’accés al Parc Dalmau des de la urbanització sant Quirze també tenia un pilar esquerdat i per seguretat i evitar riscos, s’ha aixecat un pilar nou.

Les obres han costat 39.740€, i ara estan en fase s’execució, ja que després de tirar a terra el mur ara s’està aixecant de nou i posteriorment caldrà fer-li els acabats adequats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *