Activitats de Calella amb La Marató per aquest cap de setmana

Calella amb La Marató continua desgranant el programa d’activitats per recaptar fons que, enguany, serviran per finançar la investigació científica sobre la diabetis i l’obesitat. Aquest cap de setmana i durant el Pont de la Puríssima es realitzaran diverses activitats: la marató de tallers que organitza la Biblioteca Municipal Can Salvador de la Plaça, el playback que ha preparat l’Espai Caixa, una festa dels anys 60 i 80 amb sopar temàtic, i una marató de ‘country’ amb arrossada popular. La regidora de Política Social de l’Ajuntament de Calella, Margarita Valls, n’ha parlat en una entrevista al programa Bon dia, on ha subratllat que tots els actes estan clarament indicats amb el el logotip de La Marató de TV3 al fulletó ‘Nadal a Calella’ que aquests dies s’està distribuint per les llars de la ciutat.

Enfilem l’última setmana prèvia a La Marató de TV3, que enguany farà pedagogia sobre la diabetis i l’obesitat, i a Calella es continuen desenvolupant activitats per recaptar fons que es destinaran a la investigació científica sobre les malalties.

La Biblioteca Municipal Can Salvador de la Plaça ha organitzat una marató de tallers, al que s’hi podrà participar fent un donatiu d’1 euro. La iniciativa porta per lema La Biblioteca et cuida i arrencarà a les deu del matí de dissabte. Els tallers es faran de forma simultània durant tres hores.

Per la seva banda, els usuaris de l’Espai Caixa, que també participa en la plataforma Calella amb La Marató, han preparat per dissabte un playback, que representaran a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri (18.00h). L’entrada és solidària i costarà 2 euros. “Us animo a venir a veure el que han preparat, perquè realment val molt la pena. Entremig del playback acostumen a fer representacions cantades de serials de novel·la que són molt gracioses”, ha avançat Margarita Valls, la regidora de Política Social de l’Ajuntament de Calella en declaracions al programa Bon dia.

Pràcticament quan acabi aquesta activitat, a la mateixa polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri començarà la festa dels anys 60 i 80, que s’acompanyarà d’un sopar temàtic. L’entrada al recinte serà gratuïta. “Tindrem les actuacions del Dj Jordi Heras, el grup Diaris Estrets i després música a càrrec de DJ FestaMusic Grup. Només caldrà pagar el sopar i la consumició per passar una nit fantàstica”, ha afegit la regidora.

La programació de Calella amb La Marató es reprendrà dimarts 8 de desembre amb la marató de ball country al pavelló de la Zona Esportiva de la Muntanyeta. S’iniciarà a les onze del matí i cap al migdia es podrà degustar un plat d’arròs.

La regidora de Política Social ha assegurat en l’entrevista al programa Bon dia que les entitats col·laboradores continuen demostrant un entusiasme i una dedicació admirable a l’hora de confeccionar l’extens programa d’activitats solidàries. Margarita Valls ha animat a tota la població a participar en els actes, que s’han incorporat al fulletó informatiu d’activitats Nadal a Calella que aquests dies s’estan repartint per les llars de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *