Cosmètica biològica en un llibre: “Naturalment atractius” de Josefina Llargués

Divendres, la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça, la psicopedagoga Josefina Llargués, va presentar el seu llibre “Naturalment atractius, cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa”.

El llibre recull un gran nombre de receptes de bellesa i higiene personal de fàcil elaboració, formulades a partir d’ingredients ecològics com olis essencials, vegetals, argiles, algues o fruites.

A més, el llibre també inclou els perills inherents dels cosmètics convencionals per tal que prenguem consciència de les substàncies químiques amb les quals contaminem la nostra pell.

A mi hi ha moltes persones que em consulten per temes de salut i aleshores, també de vegades em pregunten coses amb què es puguin alimentar la pell d’una forma més saludable, i vaig decidir fer el llibre per això, per donar respostes a les preguntes de molta gent”.

El llibre ofereix receptes totalment naturals, per exemple, per fer un dentífric s’hauria de “posar-hi argila blanca, sal marina, menys sal marina que argila, i algun oli essencial si vols, oli de menta, oli d’arbre del te per donar-li més propietats antibacterianes i per desinfectar millor la cavitat vocal”

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *