Novetats pel curs 22-23 a l’EOI de Calella

Foto. EOI Calella

La direcció general de Turisme ha ofert a les Escoles Oficials d’Idiomes la possibilitat de fer un parell de cursos gratuïts, un d’anglès i un de francès, per a persones que estan treballant en el sector del turisme.

És una de les novetats del proper curs de l’EOI de Calella, que també està treballant per sumar el francès a la resta de llengües que ja s’ensenyen, i que són el rus, l’alemany i l’anglès. Joaquim Menció és el director de l’EOI.

Estem treballant per oferir un curs de francès, per veure una mica l’acollida que té, i si hi ha interès a la zona el puguem demanar com a llengua oficial. També fem un curs de manteniment d’anglès, i un curs de nivell B1 de rus. També com a novetat d’aquest any, la direcció general de Turisme, ens va oferir la possibilitat de fer un parell de cursos, un d’anglès i un de francès, que serien gratuïts per persones que estan treballant en el món del turisme.

Una altra de les novetats del proper curs és la bonificació del 50% per aprendre una segona llengua. Parlem de la matriculació d’Impuls de Segones Llengües, adreçada a alumnes de mateix centre o de qualsevol altre institut, que ja n’estan estudiant una.

Matrícula d’Impuls de Segones Llengües. Per exemple, si estàs estudiant anglès a l’EOI però a més vols estudiar una altra llengua, tens un 50% de descompte d’aquesta segona llengua. En el cas dels alumnes dels instituts, com que se suposa que estan estudiant anglès a l’institut, poden venir a l’EOI a estudiar una segona llengua i tenen un 50% de descompte, que és acumulable a altres descomptes, és a dir, si venen d’una família monoparental, que ja té un 50% i a més son alumnes d’institut i és una segona llengua, aleshores 50 i 50, tenen la matrícula gratuïta.

Hi ha altres bonificacions com a la resta de les escoles, i que son la rebaixa del 50% per famílies monoparentals i per família nombrosa. Per les víctimes de terrorisme, de violència de gènere i per persones que tinguin una discapacitat de mínim el 33%, la matrícula és gratuïta. Estudiar a l’EOI val 305€, que és el que val la matrícula i és l’únic pagament que es fa en tot el curs.

El calendari per a la preinscripció de nous alumnes és diferent al de la resta de l’ensenyament ordinari, i es fa del 31 d’agost al 5 de setembre. Per els matriculats a primer nivell, la preinscripció és directe, però si el que es vol és entrar a un nivell superior, cal fer una prova que en aquest cas és online, per avaluar els coneixements que es tenen de la llengua escollida. El calendari lectiu començarà a finals de setembre i s’allargarà fins a finals de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *