Cs presentarà una moció de suport als sanitaris i treballadors que lluiten contra la COVID-19

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El grup municipal de Ciutadans ha anunciat que presentarà una moció de suport, en el proper ple, a tots els treballadors i personal sanitari que estan treballant a primera línia durant la crisi sanitària de la COVID-19. La formació taronja vol agrair així i reconèixer públicament la tasca que estan exercint aquests els professionals; tant del món sanitari, com el personal dels establiments de productes primera necessitat, com les forces de seguretat, que estan vetllant per a tots els ciutadans durant aquests dies confinament.

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Calella, Guillermo Gomis, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV, que presenten la moció per mostrat tot el seu suport aquests col·lectius que treballen en primera línia durant la crisi sanitària.

Nosaltres presentarem a l’Ajuntament una moció de suport i reconeixement a tota la gent que s’està deixant la pell durant la crisi. Només pels professionals sanitaris, si no també per la policia local, els treballadors de supermercat, els voluntaris, la gent de les residències, etc.

De fet, des del partit taronja, també mostren el seu rebuig i condemnen les agressions que han patit alguns metges aquests dies en tornar a casa seva, sent assenyalats pels veïns com a fonts de contagi. Tot i això, Gomis, ha destacat que es tracta de conductes minoritàries i recalca que a Calella no s’ha donat cap cas.

Denunciem i condemnen, totes aquestes accions que estem veient, de veïns que deixen missatges, els insulten, els hi demanen que marxin d’allà perquè són persones que infecten a la comunitat de veïns. No és la majoria, però sí que és una petita part i ho hem de denunciar.

Amb tot, la intenció del grup municipi de Ciutadans és poder portar aquesta moció al ple de maig per “actuar contra aquestes situacions mitjançant manifestos i impulsant, si cal, accions legals”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat