Sant Jordi als balcons, la campanya per celebrar la diada a casa

sant jordi als balcons

Sant Jordi és una de les campanyes més fortes per a les floristeries, però en temps de confinament no preveuen arribar ni al 5% de les vendes habituals. En temps de confinament, i lluny de perdre la il·lusió, el sector ha activat diverses campanyes per assegurar la tradició del Sant Jordi i la diada se celebri de forma festiva. L’última consisteix en demanar que s’engalanin els balcons. Si pot ser amb flors, però també serveixen els dibuixos i les manualitats que fan els més petits de casa. El Gremi de Floristes farà un concurs a les xarxes socials: les 10 fotografies amb més m’agrada rebran un lot de llibres, obsequi del Gremi de Llibreters.

Per entrar al concurs, les fotografies dels balcons decorats s’hauran de compartir a Instagram amb l’etiqueta #santjordialsbalcons. Hi haurà temps fins el 26 d’abril, i llavors es donaran a conèixer els 10 guanyadors dels lots de llibres.

Les floristeries es preparen per donar servei a domicili

Les floristeries s’han reinventat i per no perdre una de les diades més importants per al sector faran l’entrega a domicili per Sant Jordi. D’aquesta manera, i amb l’impuls del Gremi de Floristes de Catalunya, es vol donar sortida a la producció local, bona part d’ella concentrada a la comarca del Maresme.
A Calella, ja fa dies que recullen comandes online i per telèfon, i es preparen per trucar a la porta de les cases perquè es mantingui un de les tradicions més boniques de l’any.
No obstant això, el sector calcula que no arribarà a vendre ni el 5% de l’habitual. Si normalment s’arribava als 7 milions de roses, les previsions per aquest 2020 són arribar a les 300.000.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat