Cs torna a reclamar la bandera espanyola a l’Ajuntament

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Quinze dies després d’assegurar que exigirà i arribarà “fins on calgui” perquè l’Ajuntament de Calella compleixi la Llei de Banderes, el regidor de Cs, Guillermo Gomis, va aprofitar la sessió del Ple Municipal de febrer per insistir en la seva petició. Ho va fer en el torn de precs i preguntes, amb una formulació en què va recordar que la bandera espanyola ha d’onejar a l’exterior del consistori, ocupant un lloc preferent.

Gomis va fer el prec demanant el compliment de la Llei 39/1981 i l’alcaldessa va recollir-lo limitant-se a dir que prenia nota de la seva reflexió. Recupera el moment a continuació:

La petició arriba cinc mesos després que el Ple Municipal desestimés la moció presentada per Cs perquè la bandera espanyola onegés al balcó de l’Ajuntament. Només els dos regidors del PSC li van donar suport.

Aquest és el primer mandat en què la formació taronja té representació a l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Jordi escrigué:

    I tant que si.Tots a complir la llei, els primers els càrrecs públics i els funcionaris.A veure si jo puc decidir si compleixo o no les regulacions imposades per la Sra. Candini i resta de polítics de “carrera” de l’Ajuntament.

  2. Joan Lluís Dalmau Ford escrigué:

    Estic molt decebut de que tinguem que suportar els polítics de Cs reclamant banderes que ens són alienes, només per que ho diu una llei absurda.Però encara n’estic més decebut del seguici dels regidors del PSC, (no veig que en tingui molt de català) donant suport a CS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *