Els treballadors de l’empresa de la Fundació Marpi reforçaran el servei manteniment de la via pública

L’Ajuntament de Calella ha adjudicat a l’empresa de la Fundació Marpi les feines de manteniment de la via pública, en concret de parcs i jardins i també la neteja viària. Es reforcen així els serveis que ja prestava al municipi i gràcies als quals s’afavoreix la inserció sociolaboral de persones amb diferents capacitats. Els resultats, assegura el consistori calellenc, sempre han estat molt satisfactoris.

El president de la Fundació Marpi, Joaquim Burjons, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia quines són les feines que farà l’equip a qui s’ha adjudicat el servei de reforç.

De manera fixe tindrem quatre persones, més les que es puguin posar de reforç com estableixen les bases del concurs, en èpoques que hi hagi molta fulla o per d’altres circumstàncies que ho requereixin. En principi hi haurà dues persones al passeig, una al PP1 i una altra per cobrir la neteja de passos subterranis de platja i de la carretera N-II.

Per Burjons, aquesta nova adjudicació ve a consolidar la feina que la fundació ve fent a Calella i de la mà del consistori, de qui destaca la sensibilitat social amb el col·lectiu.

També ha explicat com funciona el seu centre especial de treball i quina és la formació que es dona als usuaris, per la qual perceben, de base, el salari mínim interprofessional.

Tenen formació de riscos laborals com d’específics del seu ofici, i tenim un equip de suport psicopedagògic. Treballem la vessant laboral i la humana (…) El treball, de per sí, és un factor d’integració i de normalització.

Els treballadors s’especialitzen en tres àmbits: el manteniment d’espais públics, la neteja d’edificis privats i les instal·lacions d’aigua, gas i electricitat.

Amb l’administració, han arribat a acords amb els ajuntaments de Calella, Pineda i Sant Vicenç de Montalt; i mantenen converses per prestar serveis al Consell Comarcal del Maresme. Però també treballen per particulars. El seu telèfon de contacte és el 93 767 07 56.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *