Dani Rovira i Ramón Arroyo finalment no participaran al 70.3 Barcelona

Tot i que l’Ajuntament de Calella havia confirmat la participació de l’actor malagueny a l’Ironman Barcelona 70.3 que es disputarà aquest diumenge,
Ràdio Calella Televisió ha parlat amb Ramon Arroyo qui ha confirmat que per indisposició no podrà participar de la prova, tot i que ha pres el compromís de visitar la ciutat properament. Per la seva banda, Dani Rovira tampoc podrà assistir per motius d’agenda.

En la llista d’inscrits del 70.3 Barcelona, a més dels triatletes professionals, entre ells Víctor del Corral o el francès Silvain Sudrie; un duet de participants captarà l’atenció d’espectadors i mitjans de comunicació. Són Dani Rovira i Ramon Arroyo: l’actor i l’esportista afectat d’esclerosi múltiple que l’any 2013 va penjar-se la medalla de finisher en el triatló internacional compleixen la promesa de competir plegats per territori atlmaresmenc. El projecte cinematogràfic de 100 metros els va unir i la relació que en va néixer farà que diumenge, tots dos, posin a prova la seva capacitat de superació física i mental per assolir un repte que és personal, però que alhora té un clar component social. La seva participació pretén donar a conèixer la malaltia que pateix Arroyo, fer-la visible.

Aquest diumenge es disputa la prova amb sortida i arribada a la ciutat, que torna a distingir-se com a capital del triatló reunint a 2.500 triatletes de 78 països. És la participació més elevada de la prova de mitja distància des que Ironman va aterrar a Calella, l’any 2014.

El tret de sortida es donarà diumenge a les set del matí des de la Platja Gran amb el circuit de natació d’1,9 quilòmetres a mar obert. Les transicions per a les proves de bicicleta –90 quilòmetres– i de la mitja marató –21 quilòmetres– es faran al Camp de Futbol de Mar. La línia d’arribada estarà ubicada a la Platja de Garbí, on aquests dies s’estan acabant de muntar les graderies per acollir el públic que animarà als triatletes en els últims metres.

A banda del 70.3 Barcelona, durant el cap de setmana Calella acollirà les competicions de l’Ironkids i l’Irongirl; i aquest mateix dijous s’obrirà l’EXPO Ironman al passeig de Garbí, amb la presència d’una trentena d’exposicions de marques de productes esportius.

L’Ajuntament de Calella anima als veïns a donar una càlida acollida als triatletes penjant les banderoles de la prova en balcons. Aquestes, com a novetat, es podran adquirir al preu simbòlic d’un euro, i la meitat dels guanys es destinaran íntegrament a finançar els projectes de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. Els punts de venda són el Museu Arxiu Municipal i el Museu del Turisme.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *