Daniela Llamazares, la veu que cantarà l’àngel aquesta Setmana Santa

Calella és una de les poques poblacions catalanes on es manté viva la tradició del Cant de l’Àngel, l’escenificació d’una oració de celebració de la Resurrecció de Jesucrist, el fet que marca el misteri més gran de la fe catòlica. Al llarg dels anys, petits i petites cantaires de la ciutat han estat escollits per interpretar els versos en llatí d’autor desconegut que es dediquen a la Verge Maria per unir-se a la seva alegria. Aquest any se n’encarregarà la Daniela Llamazares, de 9 anys, que ja ha començat els assajos previs a les tres cites que tindrà per la Setmana Santa calellenca: la nit del Dissabte de Resurrecció a la Parròquia, durant la Vetlla Pasqual, i l’endemà al migdia, Diumenge de Pasqua, al temple i després en plena Plaça de l’Ajuntament.

Al costat de l’organista Sònia Muntañola, la petita Daniela Llamazares ha començat a assajar els cants que haurà d’interpretar durant la Setmana Santa, en un dels actes més populars i esperats per calellencs i calellenques. Amb un fil de veu haurà de transmetre l’alegria per la Resurecció de Jesucrist que s’escenifica amb el Regina Coeli, la Reina dels Cels, traduït al català.

Té 9 anys i diu que li agrada cantar, però també ballar, dibuixar i córrer. És tot un nervi. La Daniela explica que l’any passat va veure l’Adrià Gómez cantant l’Àngel i que va pensar que li agradaria fer-ho algun dia. Per això, no va dubtar-ho ni un moment quan va rebre la proposta de la seva professora de música i directora del Cant de l’Àngel, la regidora Montserrat Mateu. Ho explica ella mateixa a micròfons de Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *