Demà es celebrarà la gala del Premi Ciutat de Calella

Demà es coneixeran els guanyadors de la cinquena edició del Premi Ciutat de Calella. La gala es celebrarà a les 12 del migdia a la Sala Mozart i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web, el canal de Youtube i la pàgina de Facebook de Ràdio Calella TV.

Durant la gala es projectaran diversos vídeos del programa de televisió El Trapasser i un monòleg relacionat amb el programa. Com ja és tradicional, el guardó serà l’escultura del calellenc Jordi Alcaraz, que representa una onada.

Enguany, els candidats que opten a endur-se el guardó en la categoria individual són Josep Matas, que durant molts anys va ser Cap Tècnic de Ràdio Calella Televisió i un dels impulsors de la ja desapareguda Calella Televisió, i Josep Maria Lloveras, Vicepresident de l’Associació Gent de Barri de Pequín

En la categoria d’entitats, els nominats són la Cooperativa l’Amistat i l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia.

El Premi Ciutat de Calella reconeix a les persones o entitats que han obtingut un ressò especial al llarg de la seva vida o durant l’any anterior al qual es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *