Continua sense resoldre’s el crim que va commocionar Calella

La dona va ser trobada morta a l’interior de casa seva, al carrer Església
La dona va ser trobada morta a l’interior de casa seva, al carrer Església

El silenci marca les actuacions que se segueixen per esclarir el crim de la dona que va aparèixer morta a casa seva, ara fa un any, amb signes de violència. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per homicidi sense que, de moment, s’hagi efectuat cap detenció. És un cas per resoldre que va commocionar Calella en tractar-se d’una veïna prou coneguda. El 7 de febrer del 2021 encara estàvem sota les mesures més estrictes de la pandèmia: confinament municipal diari i toc de queda que obligava a quedar-se a casa entre les deu de la nit i les sis del matí. Era un diumenge gris i, per tant, amb poc moviment al carrer encara que fos en ple centre comercial. Cap al vespre, el fill de la víctima va avisar la Policia Local perquè no li responia al telèfon i tampoc podia entrar a la casa on ella vivia sola. Un cop van accedir-hi els agents policials es van trobar amb un escenari que no deixava cap dubte que es tractava d’una mort criminal. Durant la nit, la comitiva judicial va estar treballant a l’interior i l’endemà al matí, els Mossos d’Esquadra van emetre el comunicat oficial: s’investiga un homicidi a Calella.

La Unitat d’Investigació Criminal de la policia catalana continua investigant l’autoria de l’assalt mortal de la calellenca, de 96 anys, el 7 de febrer del 2021. Se la va trobar a l’interior de casa seva, en ple carrer Església, amb signes d’haver patit una mort violenta. Així ho van comunicar Mossos d’Esquadra al cap d’unes hores.

Els dies posteriors al crim va ser habitual veure vehicles policials davant del domicili per d’inspeccionar l’escenari i trobar qualsevol pista que ajudés a resoldre el cas. Un aspecte llavors destacat de la investigació va ser que la víctima havia deixat la clau posada al pany per dins, cosa que va impedir que el seu fill pogués entrar-hi. Al cap d’uns dies, la porta d’entrada va quedar precintada.

La notícia va commocionar Calella. La dona era una veïna coneguda al barri, on havia regentat una botiga de queviures i begudes al que era els baixos de casa seva i on ara hi ha una botiga de nines. Un any després, poc ha transcendit de la investigació que Mossos manté oberta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *