Demà es fa la Revetlla de Pequín, amb un especial record a Josep Mª Lloveras

Revetlla al barri de Pequín
Revetlla al barri de Pequín

Una festa que aquest any tindrà un record especial per Josep Mª Lloveras, vice president de l’associació, recentment traspassat.

Corria l’any 1991 i coincidint amb la inauguració de la Plaça dels Pequinaires, que es va decidir organitzar una revetlla. Des de llavors, i sempre que el temps els ho ha permès, s’ha fet cada any. N’ha parlat Jaume Torrent, portaveu de l’entitat, en una entrevista a l’Info Migdia.

Ja fa 28 anys. La vam començar a fer l’any 91, quan van inaugurar la Plaça dels Pequinaires de darrera l’ajuntament, Vam començar a fer la revetlla aquell any. Justament l’avi Folgado, que en pau descansi, va fer un petit parlament, i a partir de llavors l’hem fet cada any, sempre que el temps ens ha ajudat.

Entrepans complerts, coca de revetlla, cava i refrescos, i música de ball amb el duet Esquitx, són l’atractiu d’una nit que per ara, no preveu pluja.

Qui vingui, de gana no en passarà. El preu és assequible i ho fem com cada any. El preu no el toquem des de fa anys i ja et dic, els entrepans són complerts amb dues llesques ben grans de pa, i ben plens d’embotit. I a partir de les 22.30h, també podrem ballar.

A partir de les 21h hores, ja es podrà sopar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat