Demanen que es compensi als veïns que pateixen talls d’aigua

Un veí de Calella va fer aquesta proposta de forma pública en la sessió ordinària del Ple Municipal celebrada dilluns. Va demanar a l’alcaldessa que no es cobri la part proporcional de les hores o els dies de talls d’aigua a la la part fixe del rebut.

Josep Lluís Salinas és el calellenc que va fer la següent proposta.

Demanar que quan hi ha un tall d’aigua, de Gestaigua, nosaltres al nostre barri hem tingut l’últim de més de 12 hores, però el rebut el paguem igual. Estem 12 hores sense aigua i no hi ha cap bonificació en aquest sentit. M’agradaria que el servei, si s’han de fer reparacions, que es mirés aquest tema.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, va declarar que traslladaria a Gestaigua la seva petició.

Potser t'interessa

2 Respostes

 1. J Lluís Salinas ha dit:

  Salutacions,Gracias per publicar ahir la meva Petició i Proposta Realitzada al Ple Aj Calella per Que Gestaigua Ens Bonfiqui les facturas.En Cas de Talls D’igua.Al Districte 3Calella Dr.Vivas. Hen tingut molts Tall, Al 2017 Van Ser 8-9 Ara al 2018 2 L’ultim+12hores..ES LOGIC I JUST.Ha de ser un Servei +Eficient”.Quan el Cost Ens ha Aumentat 30% des que es Gest-Aigua-4-5Anys.Abans les facturas eran Trimestrals.Ara Bimestrals i a mes tots els Habitatges siguin Propietat o Lloguer. Ens han Afegit la Taxa de Clavegueran!!! Per recaudar Molt Mes..Els Serveis a Calella..Han de Millorar-Se,
  Ja us diré Si Gestaigua Contesta a la Petició Realitzada al Ple?✌?
  +Eficients i +Justos. En el tema de Reciclatje Envasos,,Portem 30Anys de Retràs en vers El Model Nord-Europeu. “Devulució i Retorn” On tots els encasoa tenen Valor Economic,Llaunas,Bricks,Vidre. 5,10,15Centims.€..Totes les familias Reciclen.Petits i Grands..No veuriem cap llauna al terra dels nostres Carrers..!!!!
  I es reduiria Molt mes Tenir Tans contenidors als Carrers i Menys Camions i Menys Contaminació..!!

 2. Manel ha dit:

  Estic molt cansat dels talls d’aigua. Portem dues aquesta setmana que encara a acavat. Tenen de trobar la solució ja. Tindrem de començar per denuncies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *