Derrota de la UEH Calella que fa que no depengui del seu resultat per pujar

La UEH Calella ha perdut 29-30 amb el Madrid Base Villaverde. Aquesta derrota i l’empat del partit entre l’Euskadi Urdaneta i BM Secar la Real, fa que els nostres no depenguin d’ells mateixos per assolir l’ascens.

Els calellencs haurien de guanyar el seu partit contra l’equip basc, però perquè aquesta victòria li serveixi, l’equip de Madrid, que juga contra els Balears del Secar en el partit d’abans, no hauria de guanyar. Per tant, si els madrilenys guanyen el seu encontre els calellencs no tenen cap opció.

Avui s’ha tornat a disputar una jornada espectacular d’handbol amb el Pavelló del Parc Dalmau ple de gom a gom.

El partit ha estat dominat pels madrilenys que a la mitja part guanyaven 13-15. A la represa els nostres han arribat a perdre de 5 gols. Als minuts finals ha arribat la reacció de la UEHC. Quan faltava un minut pel final els calellencs han desaprofitat dues accions d’atac per empatar i posteriorment guanyar el partit.