Des d’avui i fins dissabte Calella acull un Taller d’Harmònica

harmònica

Des d’avui i fins dissabte les instal·lacions de l’Aula de Música Can Llobet acullen un Taller d’Harmònica de la mà de dos experts harmonistes: Grep Zlap i Joan Pau Cumellas.

Un curs d’estiu que cada any es fa municipi de Roses i que aquest any s’ha traslladat a la nostra ciutat. Ho ha explicat Joan Pau Cumellas.

Taller d’Harmònica o Harmonica World Shop, és un curs d’una setmana molt intens que combina classes, pràctiques, MasterClass i concerts, que això és una característica molt important del nostre curs a diferència d’altres que es fan per Europa. Cada dia fem un concert diferent amb músics diferents, tots músics amb els que jo he tocat durant molts anys, i miro que cada dia sigui un espectacle diferent. Això és molt important.

El fet que tant en Joan Pau Comellas com el francés Grep Zlap siguin dos harmonistes de reconegut prestigi a Europa, i que a més siguin representants de la prestigiosa marca d’harmòniques Hohner, fa que tallers com aquest s’emplenin de seguida.

Som coneguts a Europa i ja tenim gent que de seguida que obrim places vénen de tot arreu, principalment de França, Bèlgica, Suïssa, Anglaterra i Espanya. Està obert a tot el món. Estem patrocinats per la marca Hohner de la que som representants. Es dóna a conèixer a tot el món.

El programa del taller es complementa amb concerts a les tardes que a partir d’avui mateix es fan a l’hotel Marítim (26/07), La Gavina (27/07), La Gàbia (28/07), l’hotel Kaktus Playa (29/07), el Bahari Club (30/07) i el carrer Escoles Pies (31/07). Tots ells a partir de les 18h de la tarda i amb entrada gratuïta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *