Leonor Cintas (alcaldable Podem Calella): “La nostra prioritat és crear un centre cívic”

Leonor00000000

L’alcaldable de Podem Calella, Leonor Cintas, posa com a prioritat al seu programa electoral un centre cívic. Cintas creu que s’hauria d’ubicar a l’Hostal Vell i apunta com a imprescindible aquest tipus d’equipament per a la ciutat. La cap de llista de Podem també ha apuntat que cal incrementar el nombre d’efectius de la policia local i ubicar a una platja per a gossos darrera el camp de mar. Cintas ha afirmat a més en una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que els agents cívics de Calella exterminen gats per ordre dels seus responsables.

Cintas considera que un centre cívic és un equipament prioritari per a la nostra ciutat, com tenen altres municipis. Per això ho destaca com a una de les grans propostes del programa de Podem.

Un centre cívic si o si, per nosaltres és la prioritat. Creiem que és necessari, que la gent del poble ha de tenir un lloc on reunir-se, que facin activitats gent gran, gent jove, gent de totes les edats. No he vist cap poble com aquest on no hi hagi un centre cívic. L’Hostal Vell crec que estava dedicat per a la gent jove. On el farien? A l’Hostal Vell.

Cintas ha estat molt crítica amb la gestió de l’actual govern municipal al qual ha acusat de no preocupar-se per les persones. L’alcaldable de Podem considera que encara cal acabar amb el turisme anomenat “de borratxera” per anar cap a un turisme familiar. Per aconseguir-ho creu que caldria incrementar els preus dels hotels. Cintas ha explicat també que s’oposa a la instal·lació del supermercat ALDI previst al pàrquing de l’Hospital 2 perquè perjudica el petit comerç. Tot i això, la cap de llista de la formació morada diu que no té cap proposta per millorar la situació del comerç a Calella.
Cintas també ha apuntat com a prioritat augmentar el nombre d’efectius de la policia local i dotar-los de més recursos. En aquest sentit, ha afegit que cal fer promoció interna i no portar caps de fora de la ciutat.

Creiem que falten efectius, que tenim molt poca policia, que no els donen tots els recursos, els cursos informatius. Creiem que estan mal pagats en comparació amb altres poblacions i creiem que no cal que portin caps d’altres municipis

L’alcaldable de Podem Calella ha explicat que a Calella els agents cívics fan algunes funcions que no els pertoquen, entre elles “caçar gats” i portar-los a exterminar. Considera que no és una decisió pròpia dels agents sinó dels seus superiors.

Sabeu que tenim colònies de gats aquí a Calella, no sé quantes n’hi ha, però en tenim i són necessàries. Ens ha arribat que estan desapareixent. Vostè apunta als agents cívics? els han vist agafar els gats i portar-los al veterinari i d’allà no han sortit.

Una altra de les propostes que ha posat Cintas sobre la taula és la necessitat d’ubicar una platja de gossos a Calella. La cap de llista de Podem creu que l’espai destinat a aquest tipus de platja hauria de ser a la zona darrere el camp de mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat