Detingut per un presumpte delicte de violència masclista

Ahir va passar a disposició judicial l’home de 41 anys que va ser detingut dissabte per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, segons confirmen Mossos d’Esquadra a RCT. Els fets van passar cap a quarts de vuit del matí en un domicili del carrer Sant Joan, on van acudir-hi efectius de la policia catalana i de la Policia Local de Calella.

L’avís a la policia va arribar a les 8.35h del dissabte 10 de febrer i va activar efectius de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que van acudir al lloc dels fets: un domicili del carrer Sant Joan a tocar del carrer Església. Es va procedir a la detenció d’un home de 41 anys per un presumpte delicte de violència masclista, i ahir va passar a disposició judicial per prestar declaració.

La línia d’atenció telefònica a les dones en situació de violència és la 900 900 120. És un servei gratuït i confidencial, que funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. També disposen del correu electrònic 900900120@gencat.cat.

A Calella, es disposa d’un Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD), públic i gratuït, que ofereix informació, assessorament i orientació a les dones en situació de violència masclista o de vulnerabilitat amb la perspectiva de gènere. També contempla la intervenció social i psicològica a les filles i fills de dones víctimes de violència masclista. Es pot sol·licitar a les dependències de Política Social, a la Fàbrica Llobet-Guri, o bé trucant al 674 913 094.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *