Dijous d’havaneres amb Les Anxovetes i Rom cremat

les-anxovetes

Aquest dijous a les 18.30 h al passeig de Manuel Puigvert hi haurà havaneres amb Les Anxovetes i a la mitja part el grup Pa, Vi i Moltó oferirà cremat per celebrar el 50è aniversari del grup.

L’espectacle d’havaneres que l’Agrupació Sardanista de Calella organitza cada 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu d’agost, torna a fer-ho i en aquest cas amb la novetat d’apropar a la ciutat el grup d’havaneres Les Anxovetes, una formació jove de tres dones cantants. ens ho explica Queralt Pedemonte, presidenta de l’agrupació.

És la primera vegada que apostem per aquest grup perquè creiem que se’ls hi ha de donar sonoritat a nous grups d’havaneres, i també al fet de ser dones. D’altra banda calia canviar. Feia anys que venia la Neus Mar i vam voler fer un canvi per no coincidir amb els grups d’havaneres que porten els companys i amics del barri de Pequín.

La cantada d’havaneres té un preu simbòlic de 4 € pels no socis i 2 € pels socis.

A la mitja part el grup Pa, Vi i Moltó oferirà cremat per celebrar el 50è aniversari del grup, per tal d’agrair als calellencs i calellenques el suport rebut en tots els actes durant aquests anys, diu Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó.

Ens vam comprometre en fer una trobada el dia que hi hagués havaneres o sardanes. En mig volem fer un agraïment als ciutadans de Calella. Els hi volem donar l’agraïment amb aquest cremat que anirà acompanyat de coca i vi. Aquest és un dels actes que tenim previstos dins d’aquest any que complim els 50 anys de l’entitat.

La galeria cultural del Pa, Vi i Moltó ha desaparegut. L’entitat ha cedit el material al Museu de Calella però el grup continua fent activitats per molts anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat