Desconvoquen la vaga d’ambulàncies de Girona i L’Alt Maresme d’aquest divendres

Foto: GironaNotícies

També queda anul·lada la manifestació prevista a Calella per aquesta tarda que havia de sortir des de la plaça de l’Església.

Arran dels atemptats a Barcelona i a Cambrils els sindicats dels tècnics d’ambulàncies han desconvocat les aturades parcials previstes per aquest divendres a Girona i l’Alt Maresme, i també la manifestació que s’havia de celebrar a Calella.

Ho han fet en mostra de condol a les víctimes i de respecte cap a la població en general, com també als professionals del SEM i les autoritats policials. El comitè de vaga acorda deixar sense efecte els actes de protesta previstos per aquest divendres. Consideren prioritari els successos d’ahir sobre les seves protestes, per això, el comitè de vaga insta tots els treballadors d’ambulància a treballar en el seu horari habitual. Els tècnics també conviden a donar sang al centre mèdic més proper.

Els sindicats havien iniciat el passat divendres el primer dia de vaga indefinida després del fracàs de la mediació amb la Generalitat. Aquesta mateixa setmana havien de decidir si s’enduaria la protesta i es convertia en una vaga de 24 hores.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *