Dimecres arriba a Calella l’autobús reivindicatiu d’Òmnium Cultural

autobús òmnium

L’entitat cultural ha engegat una campanya adreçada als turistes per explicar la situació política de Catalunya i per denunciar l’existència del que consideren presos polítics. Amb el lema «Llibertat per tots els presos polítics i exiliats catalans» en diversos idiomes; català, castellà, anglès i francès, l’autobús recorrerà les àrees més turístiques del país, fent parada a Calella aquest dimecres 15 d’agost.

El coordinador local d’Òmnium Montnegre, Jaume Planas, ha definit l’objectiu d’aquesta campanya.

És difondre l’estat de la situació política de Catalunya. Aquest és l’objectiu màxim. I com que som una població turística, s’ha endegat per explicar el procés, per externalitzar-ho, als turistes.

L’autobús es situarà a la Riera Capaspre durant el migdia i la tarda. Planas ha fet una crida perquè la gent que sàpiga parlar idiomes ajudi a difondre la situació política de Catalunya entre els turistes que estan de vacances a Calella. Per inscriure’s com a voluntari es pot fer al link següent.

Estarà en un lloc fixe, estarà al final de la Riera Capaspre amb el Passeig de les Roques, de 12h a 14h i de 16h a 20h. Llavors el que s’ha fet és fer una crida a voluntariat que vulgui venir a ajudar a repartir la informació. Gent que parli llengües que pugui atendre l’interès dels turistes. Hem llençat una web on et pots inscriure i si ve gent que no s’ha inscrit i ara ho coneix, que vingui allà i hi haurà els responsables que l’atendran.

També amb la voluntat d’internacionalitzar la causa catalana, Òmnium Cultural ha posat a la venda un ‘Pack Internacional’ pels catalans que marxin de vacances fora del país, que inclou una samarreta amb el mateix lema que l’autobús, adhesius i postals. Òmnium no té botiga física a Calella, però es pot adquirir el pack al preu de 10 euros a través de la botiga virtual de l’entitat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jaume Planas, coordinador local d’Òmnium Montnegre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *