The Cup el torneig de futbol juvenil de referència a Sant Pol

thecup

The CUP és un torneig de futbol juvenil on equips de gran nivell preparen la temporada amb un últim test de pretemporada. Amb un alt nivell esportiu i competitiu, s’hi donen cita jugadors amb valors com el Treball en Equip, Humilitat, Fair Play i Formació Acadèmica.

Equips importants com el Girona FC, Athletic Club, FC Barcelona, Atletic de Madrid, Real Sociedad, At C Sant Pol, RCD Espanyol i Real Madrid es trobaran a la tercera edició del TheCup Sant Pol 2018 que es celebrarà des d’aquest dijous 16 a les 5 de la tarda fins al 19 d’agost.
Hi ha dos grups amb 8 equips, on es disputaran durant 4 dies 16 partits.
Manu Campàs organitzador de TheCup,

El dijous jugaran els equips catalans, i llavors divendres arriba l’Atlètic de Madrid, el Real Madrid i els equips bascos.
I llavors dijous fem partit inaugural a les 5 de la tarda, Atlètic de Sant Pol contra l’Espanyol, i a les 7 Barça contra el Girona.
Divendres a la tarda, que ja han arribat els equips que vénen de fora, des de les 4 fins a les 10, pots veure tots els equips en una tarda i en un mateix camp.

Partits de 35 minuts per part, que fomenten un joc intens i competitiu, ja que el guanyador de cada grup va directe a la final. I és que, a la que perds un partit, perds l’opció d’arribar a la final. Manu Campàs,

Si vols guanyar la TheCup has de guanyar tots els partits, això de quedar segon de grup i amb els encreuaments guanyes les semis i guanyes el torneig.
Vam creure que era un torneig important, però si vols emportar-te la copa, has de guanyar tots els partits.

Com a campió de l’última edició, l’Atlètic de Madrid, i campió de la primera, el Barça, són els dos preferits, que competiran amb uns equips de juvenil de primer any molt forts que també es postulen com a guanyadors.

12 partits del TheCup es podran veure per Esport3, i per TeleDeporte, en finalitzar el torneig, es farà un resum.

L’entrada és gratuïta, per tant qui vulgui veure la competició que es dirigeixi al camp, al Sot del Bagueny, que estarà ple de gom a gom, i on han instal·lat grades supletòries.
D’altra banda, es poden fer col·laboracions amb un sorteig, per garantir la continuïtat d’aquest projecte que permet veure joves futbolistes, que en un futur poden arribar al primer equip.
Un mirall pels nens del poble perquè es vegin reflectits, amb un exemple de comportament.

Així doncs, de cara l’any que ve, podran assistir equips internacionals, o més equips d’aquí i fer un torneig de 12 equips.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *