Dimitri Terentiev (alcaldable PP): “La meva il·lusió és fer de Calella el millor lloc on viure”

Dimitri Tarantiev, a la dreta, en un acte de campanya del PP, l'any 2011

El PP ha avalat la proposta de la junta local perquè Dimitri Terentiev sigui el seu cap de llista a les eleccions municipals del maig. L’alcaldable popular havia format part de les candidatures encapçalades per Miquel Campoy i darrerament Josep Maria Pérez Basart, qui fa unes setmanes va anunciar a la ràdio que no tornaria a presentar-se. En la seva primera entrevista després de ratificar-lo, Terentiev ha explicat que encara estan en ple procés d’elaboració de la candidatura i del programa però que el seu objectiu serà convertir Calella en el millor lloc on viure.

Ho ha explicat a l’Info Migdia, assegurant que col·laboraran amb les forces que comparteixin aquest objectiu. Dimitri Terentiev ha dit que estan treballant amb idees noves i que “no prometran impossibles”.

Voldríem estendre la mà a col·laborar amb d’altres forces polítiques per fer de Calella el millor lloc per viure, per nosaltres i els nostres fills. És la meva il·lusió, i la que molta gent comparteix.

Dimitri Terentiev ha assegurat que se sent amb força i il·lusió per liderar el projecte del PP per a Calella.

Fins ara no havia tingut l’ocasió i el temps per dedicar-m’hi, però ara em sento amb força i ganes per participar de manera més activa a la vida política municipal.

Militant del PP des de l’any 2000, Dimitri Terentiev serà el cap de llista de la formació que actualment té un regidor a l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *