Dimitrijs Sergojins i Kitija Valtere guanyadors de la Mitja Marató Costa BCN Maresme

Amb una inscripció superior al mig miler d’atletes, avui s’ha celebrat una nova Edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, tercera carrera del Circuit Maresmenc de Curses i prova oficial del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona.

La prova que transcorre per les poblacions de Pineda, Santa Susanna, Malgrat i Calella, ha tingut el handicap del vent lateral que ha bufat durant aquest matí.

Pel que fa a la cursa, en homes, el corredor de La Sansi, Dimitrijs Sergogins, des d’un principi ha agafat un clar avantatge sobre els seus perseguidors, Abderrahim El Jaafari del Running Zaragoza, Carles Montllor de l’Inverse i Radouanne Nour del Lakhouaja. Aquest avantatge l’ha aguantat fins al final, on Sergogins, amb un temps de 1:06:59 s’ha proclamat vencedor. El segon classificat ha estat el guanyador de l’any passat, i qui ostenta el rècord de la prova (1:05:55), Abderrahim El Jafaari, amb un temps de 1:08:54. El tercer classificat ha estat el català Carles Montllor, 1:09:44.
Cal remarcar que la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme és una de les més ràpides, en totes les seves edicions el primer classificat ha baixat de l’hora deu minuts.

Pel que fa a les noies, la també corredora de La Sansi i parella del guanyador, Kitija Valtere, s’ha posat al capdavant de la mitja amb un ritme que no han pogut seguir cap de les seves contrincants. Valtere ha guanyat amb un temps de 1:22:58. La segona classificada ha estat Anna Rovira del Team Trirelay amb un temps de 1:23:42, i la tercera l’atleta Jakeline Gomez amb una marca d’ 1:29:01 del Club Atletisme Vilafranca.

Com cada any, el dia abans de la prova s’ha celebrat la Fira del Corredor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *