L’Hospital de Calella limita les visites als pacients no-Covid ingressats a planta

Imatge d'arxiu

Mesures addicionals als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per reduir el risc de propagació del coronavirus. A partir de dijous vinent, 6 d’agost, es restringiran les visites a pacients ingressats a les plantes no-Covid, en nombre de persones i també horaris. De dilluns a divendres, estaran permeses de 13 a 14h i de 18 a 20h, per a només un acompanyant. L’horari s’ampliarà durant el cap de setmana: de 12 a 14h i de 18 a 20h. Les visites a pacients Covid que estan hospitalitzats continuen sense estar permeses.

També s’ha decidit restringir els accessos al centre hospitalari calellenc, que es podrà fer únicament per la porta principal.

Les persones que tinguin programada una visita a consultes externes, cal recordar que han d’acudir soles, excepte en els casos de pacients dependents, que poden acudir acompanyats d’una única persona.

Per tal de controlar els accessos als centres i vetllar perquè tothom compleixi aquestes mesures, a partir d’aquest dissabte 1 d’agost es reforçarà la vigilància amb personal de seguretat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *