Diploma d’honor per als tres joves literats del Bisbe

El CaixaFòrum de Barcelona va acollir ahir la gala de lliurament de premis del certamen literari de ficció juvenil que impulsa l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC). Els tres finalistes de l’Institut Bisbe Sivilla van rebre un diploma d’honor per la qualitat de les seves narracions. Són Martí Coll, Martina Magrinyà i Jia Ye; i el seu professor, Quim Mallorquí, un premi com un dels 20 més motivadors. Tots quatre van passar aquesta setmana pels estudis de Ràdio Calella TV.

Tres alumnes calellencs han estat finalistes i han rebut un diploma d’honor per la qualitat de les creacions literàries que van presentar a la 16a edició dels premis Amic Ficció que impulsa l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació. Ahir es va celebrar la gala de lliurament de premis al CaixaFòrum de Barcelona, que va estar presidida per la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga.

Martí Coll, Martina Magrinyà i Jia Ye han estat reconeguts d’entre els gairebé 5.000 alumnes dels Països Catalans que han participat enguany al certamen literari “L’aventura de crear històries”. Aquesta setmana han visitat els estudis de Ràdio Calella TV, amb el seu professor, Quim Mallorquí, que també va rebre una distinció per part de l’organització.

El premi a la millor història, guardonat amb un telèfon mòbil d’última generació, se l’ha endut la llavanerenca Martina Figueras Pérez, de l’Institut de Llavaneres pel seu relat Vençut. El jurat li ha atorgat el guardó al que optaven 200 històries finalistes en considerar que “l’autoria oferia un text deliciós, amb un total domini del llenguatge i un control de l’estructura narrativa”. Tant és així que li “augura un futur brillant en el món de les lletres”, es recull en el veredicte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *