Disponibles cinc parcel·les dels Horts Socials

horts00000000

Formen part del conjunt de 32 parcel·les que hi ha a Calella, on s’hi desenvolupen els projectes de recuperació de l’entorn natural, el foment dels hàbits saludables, la cooperació i la cohesió social. Des de l’àrea de Política Social s’anuncia que la convocatòria s’obre a tota la població però que si hi ha molta demanda es donarà prioritat a les sol·licituds que facin els jubilats, persones aturades o en risc d’exclusió social.

Ho ha explicat la regidora Margarita Valls en una entrevista a l’Info Migdia.

Ho obrim a tota persona que tingui il·lusió, temps i compromís de constància per treballar la terra. Si ens arribessin moltes sol·licituds donaríem prioritat a pensionistes, gent a l’atur o més necessitada, a través de la valoració que faríem des de l’àrea.

Les cinc parcel·les disponibles formen part del sector de terrenys on s’hi desenvolupa el projecte 3C (Conreem, el Clima i la Comunitat) en col·laboració amb la Fundació Humana, que hi destina un tècnic que assessora als activistes.

Aquest projecte es desenvolupa en el marc d’un conveni que es renova cada dos anys, així com també els usuaris. En aquest context és quan han quedat lliures els cinc horts i per això obrim la convocatòria.

Els interessats en ocupar una de les parcel·les de conreu es poden adreçar per informar-se a les dependències de l’Àrea de Política Social, a la Fàbrica Llobet-Guri.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a la regidora de Política Social, Margarita Valls.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat