Dissabte es proclamaran la Pubilla i l’Hereu de Calella de 2017

Ariadna Coll i Pau Feliu, Pubilla i Hereu de Calella 2016, acompanyats de la Pubilleta a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre

Tot apunt perquè demà dissabte es proclamin els representants del Pubillatge de Calella. L’acte tindrà lloc a les sis de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament. No hi haurà votacions perquè només hi ha un candidat a cadascun dels títols. Es tracta de Marina Vergés i Oriol Terricabras, com a Pubilla i Hereu i Alba Alarcón i Martí Coll, com a pubilleta i hereuet.

Enguany arribar fins aquí ha estat complicat perquè s’ha patit per poder cobrir tots els títols locals del 2017 i a més s’ha anat a contrarellotge. Finalment, això sí, les gestions fetes per trobar candidats a Pubilla i Hereu han donat els seus fruits.

L’elecció de les Pubilles i Hereus de títol nacional que organitza el Foment de les Tradicions Catalanes, i que justament s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Garrotxa, ha sigut el causant del canvi forçat de dates de la renovació dels títols locals. Per aquest motiu, no s’ha fet, com habitualment, dins la programació de Festa Major de la Minerva.

Durant tot el dissabte es faran diverses activitats que culminaran amb l’acte de proclamació dels representants del Pubillatge del 2017. Ho explica la presidenta de l’Associació del Pubillatge de Calella, Adela Castellà.

Les emocions estan a flor de pell per l’Hereu i la Pubilla de 2016, l’Ariadna Coll i en Pau Feliu, que reconeixen sentir-se tristos per deixar el seu càrrec però recomanen a tots els joves a poder-ne gaudir.

Pots escoltar l’entrevista íntegra amb la presidenta de l’Associació del Pubillatge de Calella, Adela Castellà, aquí.

Pots escoltar l’entrevista íntegra amb la Pubilla de Calella 2016, Ariadna Coll, aquí.

Pots escoltar l’entrevista íntegra amb l’Hereu de Calella 2016, Pau Feliu, aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *